Jelena si želi otroka

Jelena si želi otroka

Jelena Rozga

Pevka

Imamo naslednika,” je zapisala na Instagramu. Skrivnostno sporočilo je pospremila s svojo fotografijo, na kateri pa ni izpostavila trebuščka. Tako je oboževalcem pustila, da ugibajo, kaj je želela sporočiti.

Jelena, ki je skoraj leto dni v zvezi z Stjepanom Hauserjem iz dueta 2Cellos, sicer ne razkriva pogosto podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, zato nekateri menijo, da gre za zavajanje. “Da ni to pesem, ki nosi naslov 'Imamo naslednika'?” je komentirala ena od pevkinih sledilk, druga pa je zapisala: “Jelena, če si noseča, ti iskreno čestitam. Če pa je to naslov nove skladbe, sem iskreno razočarana.”

Rozga rada pove, kako srečna je z devet let mlajšim Stjepanom. Glasbeni parček se je letos tudi zaročil, a poroke najverjetneje ne bo, saj jima zaroka pomeni dovolj, je povedala Jelena. Čeprav o poroki ne sanja pa je priznala, da si želi otrok. Ali se ji bo želja kmalu uresničila pa z bolj jasnim komentarjem še ni potrdila.








Deli na Google+

O meni Alexy

Pozdravljeni, sem Aleksandra... Rada imam dobre ljudi, poletje, božič, živali, potovanja... Na svoj način me zanima veliko različnih stvari.. Zelo vesela bom, če se boste pridružili na strani.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentarji :

Objavite komentar