Triki za vid

 Trik 

Vid

Preverite

Zdaj lahko vsaka oseba, ki ima težave z vidom, izkoristi domačo tehnologijo neoperativne podpore leč in si vrne idealen vid v 21 dneh

Od prejšnjega tedna je tehnologija neoperativne podpore leč dostopna tudi v naši državi. Vendar je zanimanje tako veliko, da je prva serija že skoraj izčrpana. Na trgu so se tudi masovno začeli pojavljati ponaredki izuma Marka Gajiča. Od kod tako zanimanje za to napravo?

 

Na naše vprašanje se je strinjal odgovoriti prof. Miran Pečnik, strokovnjak za optimetrijo, torej področja fizike, ki se ukvarja s procesom vida.

 

"Osebe, ki jih vsak dan mučijo težave z vidom, so doslej imele 3 izhode. Prvi: nošenje korekcijskih očal. Taka očala omogočajo videti bolje, ampak imajo na žalost to lastnost, da polenijo oči, s tem pa pripeljejo do poglobitve okvare vida. Zato je treba vsaj enkrat letno zamenjati leče za debelejše. Kdo si lahko to privošči? Cene leč in okvirjev pa so absurdno visoke. Obenem taka zamenjava leč ni rešitev težave. To je tako, kot bi želeli shujšati, ampak bi si namesto vadbe kupili večje hlače. Za nekaj časa je to dovolj, ampak se kmalu izkaže, da potrebujete še večje hlače. Zato zapravljate denar in si niti malo ne pomagate. Medtem pa obseg vaših bolezni raste! Na žalost večina ljudi tega ne opazi čez noč. Zavedo se, da njihova težava zahteva intervencijo, ko je že prepozno, da bi se rešilo njihove oči.

 

 

Druga možnost so kontaktne leče. Njihov nekoristen vpliv na vid je podoben kot pri korekcijskih očalih. Vendar pa tu v igro stopi dejavnik higiene. Vsak dan je treba s prsti na očesno zrklo postaviti majhne gelaste nastavke … Malokdo ve, da si med vložitvijo takih leč v oko vsadimo okoli 5 milijonov bakterij. Nič čudnega torej ni, da se osebe, ki nosijo leče, tako pogosto pritožujejo glede infekcij oči in solznega kanala. Vendar pa se oko med tako infekcijo poskuša samo očistiti. Ko ne pride do infekcije, se bakterije zbirajo na očesnem zrklu in se prenesjo globoko na njegovo hrbtno stran. Tam lahko pride do vnetja vidnega živca. To pa je šele tragedija: človek tako hitro neha videti, kot bi nekdo nenadoma ugasnil luč v sobi.

 

Tretja rešitev, zelo popularna v zadnjih letih, je t. i. laserska korekcija vida. To operacija temelji na žganju določenih predelov roženice očesa. Ne samo, da lahko takšno poseganje v človeško oko povzroči popolno izgubo vida, ampak je najpogosteje treba postopek ponoviti po nekaj mesecih. Sicer pa kaj vam bom govoril … Spomnite se samo, koliko okulistov, ki ste jih srečali, je nosilo očala. Zakaj jih nosijo, če pa bi si lahko popravili vid z laserjem? In to je ravno težava. Ne poznam NOBENEGA strokovnjaka, ki bi šel skozi tako operacijo, čeprav jo priporoča ljudem …

 

Medtem pa tehnologija neoperativne podpore leč, ki jo je patentiral Marko Gajič, nima nobene od prej omenjenih pomanjkljivosti … Deluje pa veliko bolje kot korekcijska očala, kontaktne leče ali laserska operacija. Vse zato, ker trajno reši težavo vsake okvare vida. Zadostuje pa jo uporabljati samo 10 minut dnevno! In to brez odhoda od doma!

 

Kako je to mogoče? Zahvaljujoč posebni obliki in materialom ta naprava na naraven, neinvaziven način stimulira mišice očesa k regeneraciji.Zahvaljujoč temu težava kratkovidnosti, daljnovidnosti, astigmatizma ali katere koli druge okvare vida izgine v 21 dneh in se nikoli več ne vrne. To je izjemen dosežek, za katerega verjamem, da bo zamajal okulistično industrijo – in to zelo hitro."

 

Prof. Pečnik opozarja samo, da ne bi osebe, ki želijo uporabiti tehnologijo neoperativne podpore leč, slučajno kupovale ponaredkov, ki jih zdaj kar mrgoli na spletu. Niso pa izdelani v skladu s parametri, navedenimi v patentu. Prav tako se ne izdelujejo na ustrezno napredni opremi. “Lahko so zelo podobni izvirniku, ampak tukaj se konča. Žal so že bili primeri oseb, ki so uporabljale take ponaredke in zbolele za konjunktivitisom. Zato se ne splača tvegati" – komentira profesor.

 

Zato našim bralcem dajemo na voljo preverjeno povezavo, na kateri lahko prevzamete originalno napravo, ki uporablja tehnologijo neoperativne podpore leč iz projekta Marka Gajiča. Vredno je poudariti, da na tej strani lahko uporabite sofinanciranje 50%,, ki ga je mladi raziskovalec izpogajal posebno za uporabnike iz svoje domovine.

 

 



Vir: facebook



Deli na Google+

O meni Alexy

Pozdravljeni, sem Aleksandra... Rada imam dobre ljudi, poletje, božič, živali, potovanja... Na svoj način me zanima veliko različnih stvari.. Zelo vesela bom, če se boste pridružili na strani.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentarji :

Objavite komentar