Čokoladni rjavčki

Čokoladni rjavčki

Čokolada

Preverite

Sestavine:

2 srednje velika sladka krompirja (300 g); neolupljena
1 skodelica (120) g mandljeve moke (= zmleti mandlji)
125 g temne čokolade; sesekljane (ali presnega kakava)


Priprava:



1. Sladek krompir dobro operi, mu odreži oba konca in prešpikaj z vilico. Peci 40 minut na 220°C.
2. Vzemi iz pečice in počakaj, da se krompirja nekoliko ohladita. Prereži na pol in izdolbi sredico ter jo zmešaj z mandlji in čokolado.
3. Zmes pritisni ob dno obloženega pekača velikosti 20 x 20 cm in postavi v hladilnik za eno uro.
4. Razreži na kocke in uživaj v zdravih čokoladnih rjavčkih. Shranjuj v hladilniku, kjer bodo zdržali do 5 dni.



Vir: facebook


Deli na Google+

O meni Alexy

Pozdravljeni, sem Aleksandra... Rada imam dobre ljudi, poletje, božič, živali, potovanja... Na svoj način me zanima veliko različnih stvari.. Zelo vesela bom, če se boste pridružili na strani.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentarji :

Objavite komentar