Veganska snickers ploščica

Veganska snickers ploščica

Snickers

Čokolada

Sestavine:
Za osnovo:

1 skodelica arašidovega masla (kako enostavno ga narediš sama, izveš tukaj)
1/2 skodelice beljakovinskega praška z okusom vanilije
3/4 skodelice posušenega, nastrganega kokosa
5 velikih datljev, izkoščičenih
1 čajna žlička javorjevega sirupa
1 čajna žlička kokosovega olja, stopljenega
Za karamelno plast:

7 velikih datljev, izkoščičenih
1/4 skodelice arašidovega masla
3 jedilne žlice mandljevega mleka
1/4 čajne žličke soli
Za posip:

1 skodelica neslanih arašidov
Za čokoladni preliv:

1 skodelica čokoladnih kapljic
1 čajna žlička kokosovega olja


Priprava:

1. Vse sestavine za osnovo stresi v multipraktik in zmiksaj do gladke konsistence. S peki papirjem obloži pekač velikosti 22 x 22 cm in stresi nanj osnovo ter jo z rokami enakomerno razporedi po dnu. Postavi v zamrzovalnik za 5 minut.
2. Ta čas naredi karamelno plast.Vse sestavine za karamelno plast stresi v multipraktik in zmiksaj do gladke konsistence. Prelij čez osnovo in po vrhu potresi neslane arašide. Postavi v zamrzovalnik za nadaljnih 5 minut.
3. V manjši kozici na zmernem ognju med konstantnim mešanjem stopi čokolado, ki si ji dodala kokosovo olje. Čokoladni preliv prelij po vrhu arašidov in postavi v zamrzovalnik za 30 minut.
4. Sladico razreži na 18 Snickers ploščic, ki jih lahko hraniš v zamrzovalniku do enega tedna.!




Vir: instagram 


Deli na Google+

O meni Alexy

Pozdravljeni, sem Aleksandra... Rada imam dobre ljudi, poletje, božič, živali, potovanja... Na svoj način me zanima veliko različnih stvari.. Zelo vesela bom, če se boste pridružili na strani.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentarji :

Objavite komentar