Kako narediš jabolka manj kisla

Kako narediš jabolka manj kisla


Jabolka

Preverite

Konkurenca v jabolčnem svetu je precej huda. Glede hrustljavosti sta zelo izenačena Gala in Fuji, pri sladkosti gre absolutna zmaga Zlatemu delišesu, ki mu je tik za petami Jonagold, ko pa je govora o kislosti, zlata medalja brez dvoma pripada Granny Smith-u. Če ti je všeč njegova kompaktna struktura, ne preneseš pa kiselkastega okusa, ki kar potegne tvoja usta skupaj, sledi super enostaven trik, ki ublaži kislost.

Kaj potrebuješ: Ščepec soli (košer, himalajske, morske,…)

Postopek: Jabolko razreži na rezine in jih potresi s soljo. Sol naredi bolj intenziven okus in povečuje sladkost v sadju.




Vir. internet


Deli na Google+

O meni Alexy

Pozdravljeni, sem Aleksandra... Rada imam dobre ljudi, poletje, božič, živali, potovanja... Na svoj način me zanima veliko različnih stvari.. Zelo vesela bom, če se boste pridružili na strani.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentarji :

Objavite komentar