Veganski truffli

Veganski truffli

Vegan

Preverite!


Sestavine:

120 g (1 skodelica) indijskih oreščkov, namočenih v hladni vodi čez noč ali vreli vodi 15 minut
20 g kakavovega masla
3 jedilne žlice javorjevega sirupa; po okusu (ali katerokoli drugo tekoče naravno sladilo)
1 čajna žlička vanilijevega ekstrakta
za dekoracijo: drobno sesekljane pistacije in zamrznjene-posušene maline


Priprava:



1. Odcedi oreščke in jih stresi v multipraktik z vsemi ostalimi sestavinami za truffle.
2. Zmiksaj do gladkega.
3. Poskusi in prilagodi okusu.
4. Zmes v multipraktiku ali posodi postavi v hladilnik za 2 uri, da se strdi – mora biti le toliko strjena, da jo lahko enostavno oblikuješ v kroglice.
5. V posodici zmešaj sesekljane pistacije in zamrznjene-posušene maline.
6. Vsako kroglico povaljaj v mešanici in položi na krožnik.
7. Truffle shranjuj v nepredušno zaprti posodi v hladilniku do 5 dni.





Vir: facebook

Deli na Google+

O meni Alexy

Pozdravljeni, sem Aleksandra... Rada imam dobre ljudi, poletje, božič, živali, potovanja... Na svoj način me zanima veliko različnih stvari.. Zelo vesela bom, če se boste pridružili na strani.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentarji :

Objavite komentar